Skip to content

Schadeherstel aan touringcars en vrachtwagens

Snel en vakkundig weer op weg

De gediplomeerde medewerkers van Schalken Bus & Truck Recovery hebben uitgebreide ervaring in het herstellen van schade aan touringcars en vrachtwagens. Of het nu gaat om kleine deuken, krassen of grotere carrosserieschades, wij zorgen voor een vakkundige reparatie. Richten, uitdeuken en spuiten doen we in huis vanuit onze moderne werkplaats. Indien onderdelen niet direct leverbaar zijn, vervaardigen wij die onder garantie op maat in eigen huis.

Onze ruime werkplaats biedt voldoende capaciteit om gelijktijdig aan meerdere grotere voertuigen te werken. Indien nodig kunnen we bij extreme drukte opschalen naar een twee ploegendienst, zodat we de afgesproken levertijden kunnen waarborgen. Want bij Schalken geldt: afspraak is afspraak!

Naast het herstel van schades verzorgen wij ook lichte interieurmodificaties voor cabines of de complete ombouw van een interieur, zoals het ombouwen van staanplaatsen naar zitplaatsen.

Contact

Wij zoeken een

Schademanager / calculator

Heb jij ervaring als schadecalculator van auto’s en ben je op zoek naar een nieuwe, professionele werkomgeving? Solliciteer dan nu bij Schalken Autoschade in Waalwijk.