Skip to content

Groot transport en blusvoertuigen weer klaar voor actie!

Snel weer inzetbaar voor noodsituaties

Crashtenders en blusvoertuigen zijn gemaakt voor actie bij noodsituaties. Stilstand is dus geen optie. Bij schade komen wij bij u op locatie kijken of wij de schade ter plaatste kunnen herstellen met onze ‘recovery om location’-service, of dat het voertuig volledig wordt gerepareerd in onze moderne en efficiënt ingerichte werkplaats in Waalwijk. Wij bieden maatwerkoplossingen en denken graag met u mee.

Dankzij onze efficiënte en doelgerichte processen staat uw voertuig nooit lang stil. We maken gebruik van hoogwaardige materialen en geavanceerde technieken om duurzame en betrouwbare reparaties te garanderen. Daarvoor staat ons ervaren team van specialisten voor u klaar. Onze focus op kwaliteit en vakmanschap zorgt ervoor dat uw speciale transportvoertuigen worden hersteld volgens de hoogste normen. Samen zorgen we ervoor dat uw voertuigen weer snel en betrouwbaar ingezet kunnen worden.

Contact

Wij zoeken een

Schademanager / calculator

Heb jij ervaring als schadecalculator van auto’s en ben je op zoek naar een nieuwe, professionele werkomgeving? Solliciteer dan nu bij Schalken Autoschade in Waalwijk.