Skip to content

Specialist in schadeherstel en modificatie elektrische bussen

Gecertificeerd schadeherstel aan e-bussen

Schadeherstel aan elektrische (lijndienst)bussen vereist specifieke kennis en expertise vanwege de complexe aard van deze voertuigen. Wij zijn er trots op dat we al ruim 10 jaar veilig en succesvol e-bussen herstellen en modificeren. Onze gecertificeerde medewerkers weten hoe ze een diagnose moeten stellen om de schade vervolgens veilig en efficiënt te herstellen. We zijn NEN 9140 gecertificeerd, wat aangeeft dat we voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen en protocollen voor het werken aan elektrische voertuigen.

Bussen zijn cruciaal voor het openbaar vervoer en dat vereist een minimale stilstandtijd. Onze flexibele aanpak en capaciteit stellen ons in staat om snel en efficiënt te werken. Wij maken samen met u een planning om binnen de afgesproken tijd uw e-bus weer tip top in orde te hebben. Met onze haal en breng service én ons eigen elektrische oplaadpunt zorgen we ervoor dat uw elektrische lijndienstbussen zo snel mogelijk weer operationeel zijn.

Contact

Wij zoeken een

Schademanager / calculator

Heb jij ervaring als schadecalculator van auto’s en ben je op zoek naar een nieuwe, professionele werkomgeving? Solliciteer dan nu bij Schalken Autoschade in Waalwijk.