Skip to content

Schadeherstel en modificaties

Wij helpen uw e-bussen weer snel, efficiënt en veilig op de weg

Alles onder één dak

Bij Schalken Bus & Truck Recovery begrijpen we dat bussen moeten rijden. Daarom zorgen wij voor een snelle en complete ontzorging bij schadeherstel of modificatie van uw e-bus(en). In onze moderne werkplaats en met onze gecertificeerde medewerkers maken wij uw elektrische voertuigen weer vakkundig en snel klaar om de weg op te gaan.

Van richten en uitdeuken tot het vervangen en spuiten van plaatwerk, u kunt op ons rekenen. Naast schadeherstel verzorgen wij ook modificaties af fabriek en grote interieurmodificaties zodat de bus past binnen uw vloot en voldoet aan de Europese regelgeving.

Schalken_042

Efficiënt proces en maatwerk

We passen onze planning aan op de downtime van uw vloot, zodat uw voertuigen zo snel mogelijk weer de weg op kunnen. Onze expertise strekt zich uit van kleine schades tot zeer grote richtschades aan cabines en chassis. En als carrosserie- of schroefdelen niet (meer) leverbaar zijn, dan maken onze medewerkers deze zelf. 

Hierdoor kunnen we maatwerkoplossingen bieden en het herstelproces versnellen.

In onze ruime en modern uitgeruste werkplaats hebben we voldoende capaciteit om gelijktijdig aan meerdere voertuigen te werken.

Bovendien zijn we in staat om bij piekdrukte snel op te schalen naar een twee ploegendienst, zodat we de afgesproken levertijden kunnen waarborgen en uw planning zo min mogelijk hinder ondervindt. Wij komen zelfs bij u op locatie met onze ‘recovery on location’-service om grote of kleine schades aan uw bus of truck ter plaatse te repareren.

Wij zoeken een

Schademanager / calculator

Heb jij ervaring als schadecalculator van auto’s en ben je op zoek naar een nieuwe, professionele werkomgeving? Solliciteer dan nu bij Schalken Autoschade in Waalwijk.